Édes

Már régóta őrizgettem ezeket a képeket itt a desktopomon, hogy megírjam ezt a posztot. Mert nem most történt, de most találtam rá időt, ihletet.

Történt pár héttel ezelőtt, hogy egy hétvégi napon egyszer csak kopogtak az ajtón. Nem vártunk senkit így kilestem, hogy ki lehet az. Szabolcs állt az ajtó előtt. Nem üres kézzel jött, egyik kezében Emily másikban egy reklám szatyor. Ebből ezek a finomságok kerültek elő.

eper málna

Az idén a szokatlanul meleg, napos nyárnak köszönhetően remek a termés Angliában és itt főleg a minőségre gondolok. Mivel Szabolcs egy gyümölcs csomagolóban dolgozik ebből a termésből is a legjavához jut hozzá. Ezzel lepett meg minket.

Emily szokásához híven az idegenek láttán erősen hangosan kezdett de pár perc után megnyugodott és lelkesen kezdte felfedezni a nappalinkat. Majd mikor Szabolcs távozni készült akkor is eléggé el volt foglalva Kati vitaminos dobozaival amit vadul rázott mert remekül zörgött. Mondtuk is, hogy felőlünk maradhat, mire Szabi mondta, hogy jó és kilépett az ajtón. Persze erre lett nagy ordítás, de mivel erre fel voltunk készülve nem rettentünk meg, hagytuk, hogy reklamáljon majd mikor kezdte belátni a kis csaj, hogy ez nem vezet sehová előkerült a mese.

Emily ipad rajzfilm

Kati iPadja elbűvölő, akár csak a kis csaj. Egyik kedvenc a Kockásfülű nyúl. De nekem volt sikerem a Thomas the Tank Engine-nel is. A vitaminos dobozok persze elengedhetetlenek. Emily egész jól bírta, nem úgy az anyja ezért Szabolcs hamarosan megjelent, hogy visszaszolgáltassa neki a kicsi lányt. Pedig már kezdtünk egész jól szórakozni.

Tán egy héttel később történhetett, hogy Ola rám írt, hogy átugrana és szintén nem egyedül jönne. Mivel nagyon kedvelem őket ezért természetesen azonnal igent mondtam. Mivel ez egy hétköznap volt, ebből a buliból Kati kimaradt. A finomságból ami ekkor is érkezett nem.

cseresznye

Ha ezt a tál cseresznyét úgy tennék elém, hogy semmit nem tudnék róla és azt mondanák, hogy most szedték a velencei telekről direkt nekünk és ideröppent valahogy, simán elhinném. Alig bírtuk ki Katival, hogy ne fogyjon el az első este. Pedig hatalmas adag, volt vagy fél kiló de lehet, hogy több. Finom, zamatos és csodásan édes volt akár csak Emily aki most már rutinosan kezdte a nappalinkat átalakítani neki tetszőre. Bár ebben ketten is akadályoztuk.

Ola Emily

Anyuval láthatóan bátrabb volt az idegen helyen és társaságban. Vagy órát dumáltunk Olával míg Emily rámolt. Persze nem volt vészes kb. egy perc alatt visszaállítottam megelőző rumlit, amit az okozott, hogy varrós napokat tartottunk és az asztalon varrógép a szobában szerte széjjel varrásra váró vagy már megjavított darabok voltak. Ez egy kicsit látszik is Ola trédénél.

Remélem nem leszel cukorbeteg ennyi édességtől. Mi bírjuk, jöhet megint Emily.

Írta: Feri Címkék: Emily gyümölcs szomszédság Kommentek: 1 hozzászólás
Share on Tumblr
 
Anya 2014. Sep. 11. 08:36
Most így a hűvös őszi esőben látni az ínycsiklandó finom gyümőlcsöket nyálcsorgató, meg az eper illatát is érzem.
Szólj hozzá!

A hozzászoláshoz be kell jelentkezned.
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
3D (3) 3D_print (3) 550D (1) ablak (6) Afrika (2) ajándék (10) állatok (11) Amerika (20) Anglia (18) angol (3) apache (1) apám (2) apple (14) Ausztria (4) bárány (1) betegség (1) bicikli (2) blog (10) canon (3) cipő (3) Ciprus (4) család (16) csikós_cikk (2) csomag (8) Egyiptom (1) első (2) Emily (2) étterem (3) Európa (21) film (6) Florida (10) forgalom (1) fotó (7) főzés (5) Franciaország (1) futás (44) Gabi (3) golf (2) Goodwood (2) google (5) Görögország (18) gyümölcs (1) haj (1) hajó (1) hangulat (2) ház (11) hirdetés (1)  (8) hobbi (1) időjárás (10) internet (5) iPad (10) iPhone (5) Írország (8) izland (3) játék (2) kaja (5) Kalymnos (16) karácsony (9) Kati (1) kenyér (10) képek (6) kert (11) kirándulás (7) konyha (10) korcsolya (1) kórház (1) könyv (2) Krisztián (3) kutya (5) lakás (20) London (14) macska (3) madarak (5) magyar (2) Magyarország (16) Marci (2) marokkó (12) mászás (23) mozdony (1) mozi (4) műtét (1) növény (6) Olaszország (3) olimpia (3) paradicsom (3) php (2) politika (3) Portland (2) prog (2) programozás (5) radar (1) rejtvény (4) reklám (1) repülés (12) rewrite (3) róka (2) rss (1) sár (3) sárkány (1) script (1) sérülés (2) síelés (4) snooker (1) sör (3) Spanyolország (9) sport (5) street_view (2) sütés (25) számítógép (13) szemüveg (1) szerelés (37) szomszéd (9) szomszédság (22) szülinap (5) talált (13) tanulás (1) tél (5) természet (10) timelapse (2) Usa (3) utazás (88) választás (1) varrás (2) vásárlás (6) vasút (5) vendégség (10) vér (1) verseny (2) vicces (3) videó (25) virág (6) vulkán (2) zsázsa (1)
szikla blog logo