Barcelona

Mi vagy hónapokra előre tervezzük meg a nyaralást vagy 1-2 nap alatt döntünk, hogy hova megyünk. Úgy tűnik mostanában ez utóbbi működik mert Floridába is úgy mentünk, hogy 2 nappal az indulás előtt vettük meg a jegyet, Spanyolországban még fokoztuk egy kicsit.

Sajnos egy szomorú oka van ennek főleg. Egy temetés időpontját nem tudtuk és nem akartunk olyan helyre menni ahonnan nem tudunk visszajönni ha úgy jött volna ki az időpont, hogy mi éppen valahol távol vagyunk. Amint tisztázódott, hogy e miatt biztos nem kell megszakítani a nyaralást azonnal ráestünk a netre, hogy mi jöhet szóba. Persze az első helyen mindig Kalymnos, ha mászásról van szó. Oda viszont most még nincsenek közvetlen járatok, nincs még szezon. Néztünk még más helyeket is és végül azt találtuk ki, hogy Costa Blancára tudunk úgy elmenni, hogy Barcelónába repülünk és onnan levezetünk. Viszont ha már Barcelónában vagyunk akkor azt nézzük is meg. És ekkor jött az, hogy mikor menjünk. Mert ide napi több olcsó járat van szinte minden nap. Ekkor higgadtan eldöntöttük, hogy mire várjunk, menjünk holnap. Amikor megvettük a jegyet akkor nem volt 24 óra az indulásig. Abszolút rekordunk, ha jól sejtem. Hétfőn kora este vettük meg a jegyet és másnap fél kettőkor szálltunk fel. Ez egy korai kelést jelentett mert este már nem volt idő bepakolni ez délelőttre maradt, sőt még eurót is kellett venni, így már teljesen felmálházva megálltunk még a városban és ezt is elintéztük. Innen viszont sima volt minden. Még a repülés is, ahol jót aludtunk. Szerencsére a Pireneusok felett egy kicsit felszakadozott a felhőzet. Már átrepültünk felette párszor de nem emlékszem, hogy láttuk volna.

van még tovább >>

Írta: Feri Címkék: kaja mászás Spanyolország utazás Kommentek: 1 hozzászólás

Briós

Rengeteg dolog történt már azóta, hogy ez az adag briós elkészült noha mindez pár napja történt. Azonban ebbe a pár napba annyi mindent sűrítettünk, hogy esély nem volt arra, hogy írjak róla. Erről a következő posztban lesz szó.

Facebookon kaptam a kihívást, miszerint annyi mindent sütünk ugyan megcsinálnánk e ezt. Nagyon csábító volt a kép ezért nekiálltunk vasárnap délután. Kati kiméregette a dolgokat én meg betápláltam a konyhai robotgépbe. Elég érdekes állagú tészta lett.

van még tovább >>

Írta: Feri Címkék: főzés konyha sütés Kommentek: 1 hozzászólás

Műfal

Nagy bánatunk nekünk itt az időjárás. Azon belül is a csapadék. Tavaly nyáron talán egyszer ha ki tudtunk menni mászni a közeli homokkövekre. Komoly mászóhely nincs más ami elérhető lenne egy délutáni mászásra. Így hát maradnának a műfalak. Na de az sincs a közelben. Ezt orvosolni kellett.

Adott egy előszoba sok üres fallal.

Nosza csináljunk ide valamit. Igen ám de nem lehet az csak úgy fejben, tehát elő vettem egy tervező programot, és el kezdtem virtuálisan beteríteni a falakat. Meg is mutatom a végeredményt.

van még tovább >>

Írta: Feri Címkék: lakás mászás sütés szerelés Kommentek: 4 hozzászólás
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
3D (3) 3D_print (3) 550D (1) ablak (6) Afrika (2) ajándék (10) állatok (11) Amerika (20) Anglia (18) angol (3) apache (1) apám (2) apple (14) Ausztria (4) bárány (1) betegség (1) bicikli (2) blog (10) canon (3) cipő (3) Ciprus (4) család (16) csikós_cikk (2) csomag (8) Egyiptom (1) első (2) Emily (2) étterem (3) Európa (21) film (6) Florida (10) forgalom (1) fotó (7) főzés (5) Franciaország (1) futás (44) Gabi (3) golf (2) Goodwood (2) google (5) Görögország (18) gyümölcs (1) haj (1) hajó (1) hangulat (2) ház (11) hirdetés (1)  (8) hobbi (1) időjárás (10) internet (5) iPad (10) iPhone (5) Írország (8) izland (3) játék (2) kaja (5) Kalymnos (16) karácsony (9) Kati (1) kenyér (10) képek (6) kert (11) kirándulás (7) konyha (10) korcsolya (1) kórház (1) könyv (2) Krisztián (3) kutya (5) lakás (20) London (14) macska (3) madarak (5) magyar (2) Magyarország (16) Marci (2) marokkó (12) mászás (23) mozdony (1) mozi (4) műtét (1) növény (6) Olaszország (3) olimpia (3) paradicsom (3) php (2) politika (3) Portland (2) prog (2) programozás (5) radar (1) rejtvény (4) reklám (1) repülés (12) rewrite (3) róka (2) rss (1) sár (3) sárkány (1) script (1) sérülés (2) síelés (4) snooker (1) sör (3) Spanyolország (9) sport (5) street_view (2) sütés (25) számítógép (13) szemüveg (1) szerelés (37) szomszéd (9) szomszédság (22) szülinap (5) talált (13) tanulás (1) tél (5) természet (10) timelapse (2) Usa (3) utazás (88) választás (1) varrás (2) vásárlás (6) vasút (5) vendégség (10) vér (1) verseny (2) vicces (3) videó (25) virág (6) vulkán (2) zsázsa (1)
szikla blog logo