Hétvége

Szombatra volt megbeszélve, hogy Gabi és Krisztián átjönnek, hogy tartsunk egy kis élménybeszámolót Kalymnosról. Mivel Gabi is nagy macska bolond ezért az az ötletem támadt, hogy testületileg menjünk meglátogatni Szabolcsék macsekjait. Róluk eddig nem sok szó esett pedig már nagyon régóta itt laknak pár számmal arrébb. És még egy fontos infó róluk, hogy van náluk 2 cicc kb. 2 hónapja. Elsőre, meglepetésemre, tiltakozással találkoztam. De nem hagytam annyiban a dolgot, és felhívtam Szabit, hogy mehetünk e csapatostul. A nagy tiltakozásnak az lett a vége, hogy  mindenki elájult a macsekoktól. Tényleg nagyon jól néznek ki és nagyot nőttek mióta utoljára láttuk őket. Végül egyszer csak azt vettem észre, hogy Gabi eltűnt. Sejthető volt merre kell keresni.

Gabi

Ott ahol a mecsekok tartózkodnak. Ők meg akkor éppen az ágy alját tartották ideálisnak. Külön mesét érne az is, hogy cicceknek saját szobájuk van, benne kiképző terep macskák számára. Amúgy is tele van az egész lakás macska játékokkal. Majd lesz erről még itt kép mert feltehetően sűrűn leszünk vendégek ott.

Aztán Kati elment dolgozni. Szerencsére nem volt megerőltető a dolog mert másnapra is volt program.

Méghozzá a Thorpe Park. Ez egy vidámpark szerű hely csak sokkal inkább kihegyezve a különféle hullámvasutakra. Gabiék invitáltak és bár nem voltam lelkes nekivágtunk. Előre elárulom, hogy nem bántam meg. Nem is annyira a gyomorforgató mutatványok inkább a társaság volt kellemes. Összesen hatan voltunk, és mindenki nagyon jól szórakozott. Pedig én valójában nem kedvelem ezeket a mutatványokat. Ennek ellenére a Nemesis Infernoval kezdtünk. Már a neve is gyanús kéne, hogy legyen. Ehhez képest Katival teljes egyetértésben erre ültünk fel elsőre. Teljesen gyanútlanul. Ez egy olyan hullámvasút fajta ahol az ülések és a kocsi fel van függesztve a sínre. Tehát felülről lefelé: sín, kocsi, ülés. Ennél fogva az ember lába a levegőben lóg. Na amikor egy ilyen cucc csinál egy szaltót akkor az érdekes érzés. Ez volt akit egy kicsit elbizonytalanított és ezért egy könnyedebb attrakciót vett célba.

Thorpe Park

Nos nem feltétlenül jártak jobban mert igen csak vizesek lettek. Ok akkor következzen egy száraz és nem kifacsaró attrakció ami Flying Fish névre hallgat. Egy repülő hal csak nem gáz. Ez a kicsike hullámvasút amiben semmilyen csavar nem volt bizony meglepő manővereket tett. Viszont senkiből nem préselte ki a levegőt ezért röhögött is mindenki.

Voltak nyugisabb pillanatok is mikor csak úgy bóklásztunk. Egyik ilyen alkalommal megszelídítettem ezt a plüss tigrist.

Thorpe Park

Aztán a többiek megint igényelték a kihívást. Ezt ilyen helyeken találták meg.

Thorpe Parke

Arccal lefelé. Nos ezt az élményt én kihagytam. Így tudtam fényképezni. Mivel nem akartam magammal vinni semmilyen táskát ezért csak a telefonom volt nálam. Így nem jól kivehető de Gabi ott ül az első sorban.

Thorpe park

Sötétedésig maradtunk. Eredetileg gondoltunk rá, hogy beugrunk Stainsbe Gümőhöz de így is nagyon későn értünk haza és Kati másnap kezdett egy ügyelet sorozatot, amibe nem lett volna jó kizsigerelve belevágni. Így is kész van tőle rendesen.

Ez remek eltöltése volt a hétvégének. Lehet, hogy egyszer még összeszedem a bátorságomat és látogatok még ilyen helyet, de most köszönöm jól vagyok.

Írta: Feri Címkék: Anglia szomszédság Kommentek: 4 hozzászólás
Share on Tumblr
 
Mam 2011. Oct. 12. 21:43
Kati is lógott?:
jozsazsu 2011. Oct. 13. 17:05
Nagyon hiányolom a ciccekről a képet. Kérem sürgősen pótolni.
Anya 2011. Oct. 16. 07:58
Ez bizony nem az én"világom",sokáig még a házi liftben is emelkedett a gyomrom. Biztos jókat lehet sikoltozni.
Gabs 2011. Oct. 24. 00:34
ez egy nagyon jo hetvege volt az tuti! a teas cseszes hinta meg mindenkit megnevetett aki beleult...de jo volt...
Szólj hozzá!

A hozzászoláshoz be kell jelentkezned.
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
3D (3) 3D_print (3) 550D (1) ablak (6) Afrika (2) ajándék (10) állatok (11) Amerika (20) Anglia (18) angol (3) apache (1) apám (2) apple (14) Ausztria (4) bárány (1) betegség (1) bicikli (2) blog (10) canon (3) cipő (3) Ciprus (4) család (16) csikós_cikk (2) csomag (8) Egyiptom (1) első (2) Emily (2) étterem (3) Európa (21) film (6) Florida (10) forgalom (1) fotó (7) főzés (5) Franciaország (1) futás (44) Gabi (3) golf (2) Goodwood (2) google (5) Görögország (18) gyümölcs (1) haj (1) hajó (1) hangulat (2) ház (11) hirdetés (1)  (8) hobbi (1) időjárás (10) internet (5) iPad (10) iPhone (5) Írország (8) izland (3) játék (2) kaja (5) Kalymnos (16) karácsony (9) Kati (1) kenyér (10) képek (6) kert (11) kirándulás (7) konyha (10) korcsolya (1) kórház (1) könyv (2) Krisztián (3) kutya (5) lakás (20) London (14) macska (3) madarak (5) magyar (2) Magyarország (16) Marci (2) marokkó (12) mászás (23) mozdony (1) mozi (4) műtét (1) növény (6) Olaszország (3) olimpia (3) paradicsom (3) php (2) politika (3) Portland (2) prog (2) programozás (5) radar (1) rejtvény (4) reklám (1) repülés (12) rewrite (3) róka (2) rss (1) sár (3) sárkány (1) script (1) sérülés (2) síelés (4) snooker (1) sör (3) Spanyolország (9) sport (5) street_view (2) sütés (25) számítógép (13) szemüveg (1) szerelés (37) szomszéd (9) szomszédság (22) szülinap (5) talált (13) tanulás (1) tél (5) természet (10) timelapse (2) Usa (3) utazás (88) választás (1) varrás (2) vásárlás (6) vasút (5) vendégség (10) vér (1) verseny (2) vicces (3) videó (25) virág (6) vulkán (2) zsázsa (1)
szikla blog logo