Elszámoltuk magunkat

Negyedszer vagyunk Kalymnoson. Lehet mondani, van tapasztalatunk. Voltunk nyár elején, ősszel, tavasszal és most megint ősszel vagyunk itt. Mivel a nyár kivételével eddig mindig kellemes napos napokat kicsit hűvös de koránt sem hideg esték követtek ezért felkészülten jöttünk. Hoztunk meleg cuccokat. Nem hoztunk viszont búvárfelszerelést. Nos, megtanultuk. Ezt bizony ilyenkor még fordítva kell.

Este 7 van és a napon még mindig kellemetlenül meleg van. Szokásunkhoz híven későn indultunk mászni és ma lemenekültünk a fal alól. Pedig alig másztunk valamit és úgy általában szeretjük és bírjuk a meleget. Hazafelé nem sokat egyezkedtünk, hogy megálljunk e a fagyisnál. A legnagyobb adagot ettük. Pedig az egész úgy indult, hogy első éjszaka jó kis vihar volt. Esett, dörgött, villámlott és bolond szél fújt. Nem csak, hogy felriadtunk rá, hanem mentem gyorsan lefordítani a székeket és az asztalt a teraszon és kitámasztani a zsalut. Majd miután jól kiment az álom a szememből nekiálltam villámokat fotózni.

van még tovább >>

Írta: Feri Címkék: Görögország Kalymnos utazás Kommentek: 0 hozzászólás

Kalymnos másodszor

Másodszor mert idén már voltunk egyszer, de nem lehet eleget odajárni (amúgy ez lesz a negyedik alkalom). Így hát ismét útra kelünk, ami nem is akkor baj mert itt most éppen esik az eső, csurom vizes az ablak és nagy forróság sincs éppen. Sajnos megint új szálláson leszünk és ez némi aggodalomra ad okot mert ahol tavassal voltunk az nem éppen az ígért szolgáltatást nyújtotta. Ennél fogva nem tudom net mennyire lesz, de ha sikerül akkor majd írunk onnan is.

A skypeomat visszakapcsolom, nem mintha most nagyon beszélgetős kedvemben lennék de hátha Kalymnos kisimít egy kicsit. Előre szólok viszont, hogy harapok. Az hívjon csak aki ezt vállalja.

Írta: Feri Címkék: Görögország Kalymnos utazás Kommentek: 0 hozzászólás

Goodwood 2011

Ismét volt Goodwood Revival Festival és mi ismét ott voltunk. Nem volt akkora rácsodálkozás mint tavaly, és az időjárás sem volt éppen olyan kegyes mint tavaly. Voltak egyéb zavaró tényezők is amik engem érintettek. Ezért most csak ez a videó lesz, többre nem tellik

Kati írt róla bővebben. Lehet még olvasni a tavalyi beszámolómat is.

Írta: Feri Címkék: Anglia Goodwood Kommentek: 0 hozzászólás

Tisztelt Bíróság

Kaptam már sok pofont az életben. Talán nem eleget. De próbáltam magam felkészíteni, hogy kemény legyek a következőnél. És akkor olyan helyről jön ahonnan nem vártam, amire nem lehet felkészülni.

Tisztel Bíróság, ha az embert előre megfontolt szándékkal hátba szúrják akkor ahhoz milyen arcot illik vágni?

A Skypeomat én most egy időre kikapcsolom, mert senkivel nem akarok beszélni, nem is tudnék. Kati elérhető esténként ha valami sürgős dolog van. Remélem, hogy bírja a terhet amit rárakok.

Van út innen visszafelé?

Írta: Feri Címkék: család Kommentek: 0 hozzászólás

Miért?

Először a döbbenet, azután a fájdalom, majd harag és szégyen, hogy ilyen a családomban megtörténhet. Utána csak üresség. Kurva nagy üresség. Ez van bennem csak.

Írta: Feri Címkék: család kutya Kommentek: 0 hozzászólás

Az első

Nagy volt a hallgatás mostanában. Ennek jó oka volt. Megjelent életem első programja az App Storeban, ami remélhetőleg hosszú sort nyit meg.

Snapszli on iPad

Nem sokkal előző szomorú posztom után töltöttem fel. Az sem volt egyszerű, ott is volt tanulni való. De átvergődtem rajta és végül is elértem oda, hogy részemről kész volt a procedúra már csak várnom kellett, hogy rábólintsanak az Applenél, hogy mehet. Ez végül is most pénteken történt meg. Éppen a várost jártuk mikor jött az értesítés a telefonomra, hogy átment az ellenőrzésen a progi és vehető vihető. Persze ez a vehető most még nem úgy van, mert ingyen lehet letölteni. Nem hiszem, hogy ez a mostani formájában áruképes. Ezen fogok dolgozni a következő időben.

van még tovább >>

Írta: Feri Címkék: apple iPad programozás Kommentek: 1 hozzászólás

Csipi

Teljesen másról akartam írni (majd fogok is) mikor kaptam egy emailt. Tudtuk, hogy egyszer jönni fog egy ilyen levél de nagyon reméltük, hogy nem mostanában lesz. A fogalmazása nagyon sokat segített. Szeretettel volt átitatva, pedig nehéz lehetett megírni. Azzal a szeretettel, ami Csipit körül vette. Persze ezt az ebet nem lehetett nem szeretni.

csipi

Csak pár hetet töltött velünk de nagyon nagy űrt hagyott maga után. Bele sem merek gondolni mennyire hiányozhat azoknak akik vele éltek évekig. Gabi, annyira sajnállak.

van még tovább >>

Írta: Feri Címkék: kutya Kommentek: 2 hozzászólás
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
3D (3) 3D_print (3) 550D (1) ablak (6) Afrika (2) ajándék (10) állatok (11) Amerika (20) Anglia (18) angol (3) apache (1) apám (2) apple (14) Ausztria (4) bárány (1) betegség (1) bicikli (2) blog (10) canon (3) cipő (3) Ciprus (4) család (16) csikós_cikk (2) csomag (8) Egyiptom (1) első (2) Emily (2) étterem (3) Európa (21) film (6) Florida (10) forgalom (1) fotó (7) főzés (5) Franciaország (1) futás (44) Gabi (3) golf (2) Goodwood (2) google (5) Görögország (18) gyümölcs (1) haj (1) hajó (1) hangulat (2) ház (11) hirdetés (1)  (8) hobbi (1) időjárás (10) internet (5) iPad (10) iPhone (5) Írország (8) izland (3) játék (2) kaja (5) Kalymnos (16) karácsony (9) Kati (1) kenyér (10) képek (6) kert (11) kirándulás (7) konyha (10) korcsolya (1) kórház (1) könyv (2) Krisztián (3) kutya (5) lakás (20) London (14) macska (3) madarak (5) magyar (2) Magyarország (16) Marci (2) marokkó (12) mászás (23) mozdony (1) mozi (4) műtét (1) növény (6) Olaszország (3) olimpia (3) paradicsom (3) php (2) politika (3) Portland (2) prog (2) programozás (5) radar (1) rejtvény (4) reklám (1) repülés (12) rewrite (3) róka (2) rss (1) sár (3) sárkány (1) script (1) sérülés (2) síelés (4) snooker (1) sör (3) Spanyolország (9) sport (5) street_view (2) sütés (25) számítógép (13) szemüveg (1) szerelés (37) szomszéd (9) szomszédság (22) szülinap (5) talált (13) tanulás (1) tél (5) természet (10) timelapse (2) Usa (3) utazás (88) választás (1) varrás (2) vásárlás (6) vasút (5) vendégség (10) vér (1) verseny (2) vicces (3) videó (25) virág (6) vulkán (2) zsázsa (1)
szikla blog logo