Bulik

Konkrétan kettő. Egy még pénteken volt. Kati kollégái szerveztek egy vacsorát a városban. És ide én is mentem. Jó volt látni arcokat is a sokat hallott nevekhez. Már amíg le nem cserélődik a gárda mert Katin kívül mindenki gyakorló orvos volt vagy nővér. Fura volt látni, hogy Kati kiket terelget.

Kellemes este volt és egész jó volt a kaja. Kati többet tudna mondani róla. Mivel Kati elég sokáig dolgozott már nem volt idő futni a vacsi előtt, ez másnapra maradt.

Akkor viszont esküvőre voltunk hivatalosak. Ami elég izgalmasnak ígérkezett, tekintve, hogy még nem voltunk angol esküvőn soha. Lelövöm a poént, ez a tapasztalat még várat magára. De előtte futás. Mivel elég korán indulni kellett ezért a futásra kora délután került sor. És meleg volt. Nem vészesen, de sütött a nap. Ettől el vagyunk szokva. Én a magam részéről szenvedtem ettől rendesen. De lefutottuk, edzés értéke volt a dolognak. Aztán le kellett hűlni, fürdés, készülődés. Minden megvolt időben, indulhattunk. Időben, sőt korábban mivel ilyen dolgokról nem illik késni. Gondoltuk mi. Nos innen bizony késni illett volna. Magyarországon ugye az szokás, hogy mindenkit meghívnak a ceremóniára és egy szűkített társaságot a vacsorára. Nos ez itt fordítva van. A szűk családi és baráti társaság vesz részt a ceremónián és napközbeni kajáláson, és egyéb szórakozáson, majd jönnek a többiek vacsorára. Persze ebből kifolyólag ez nem az a vacsora ami egy otthoni esküvőn szokásos, csak egy álló fogadás szerű valami. Itt konkrétan egy hatalmas sütőben készült kb. 40 grillcsirke és ehhez volt egy kevés kiegészítő. És mindezt egy nyitott tető alatti pultnál vehetted magadhoz. Viszont ital volt bőven. Ennek megfelelően mire mi megérkeztünk hangulat is. Konkrétan láttunk egy idősebb hölgyet akit támogattak és egyértelmű volt, hogy miért. De ha mindezektől eltekintünk akkor érdekes volt a dolog. Példának okáért az egészet egy régi is pajtában tartották ami egyértelműn ilyen célokra volt kialakítva.

pajta

Aztán Kati újabb kolléganőjét ismerhettem meg.

Aztán mikor befutottak azok is akik tudták, hogy ide nem érdemes sietni akkor még újabb kolléganőket.

Péntektől eltérően ők mind titkárnők, vagy nővérek voltak.

A napközbeni meleg villámgyorsan elillant, de ez rajtunk kívül nem igen izgatott senkit. Idővel még én is fázni kezdtem pedig rajtam zakó is volt. Pedig hangulatos volt ez esti fényben a hely.

De a semmi ruhákban levő angol csajok csak arra panaszkodtak, hogy valami bogár csípi őket. Ja az öltözködés is érdekes volt. A násznép férfi tagjai szigorúan fehér ing csokor nyakkendőt viseltek. Elég hülyén éreztem magam mikor megérkeztünk és én a szokásos nyakkendőben feszítettem. Ráadásul mint az esti program résztvevője nem is kellett volna nagy ügyet csinálni az öltözködésből, oda már sokkal egyszerűbb ruhákban érkeztek az emberek.

Még érdekes volt a helyszínből adódó esküvői díszletként szolgáló két kiszolgált jármű is.

traktor

Végül nem bírtuk tovább és elég korán elmenekültük a további fázás elől.

Aztán másnap még melegebb lett de igazán csak tegnap hétfőn durrant ránk a hőség. 29 °C volt a csúcshőmérséklet. Ma viszont hatalmas zuhékkal 19 alá esett vissza. A lakás még mindig borzasztó meleg de ez a jobbik verzió. Ültem én itt egy hete meleg zokniban a gép előtt.

Írta: Feri Címkék: angol időjárás Kommentek: 2 hozzászólás
Share on Tumblr
 
Mam 2011. Jun. 28. 18:13
Az én Katám volt a legeslegszebb az összes bulin!Gondolom,Te is,de rólad nincs fotó.
Anya 2011. Jul. 02. 07:32
Végre egy angol társaság. friss tapasztalat.Hangulatos háttér.
Szólj hozzá!

A hozzászoláshoz be kell jelentkezned.
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
3D (3) 3D_print (3) 550D (1) ablak (6) Afrika (2) ajándék (10) állatok (11) Amerika (20) Anglia (18) angol (3) apache (1) apám (2) apple (14) Ausztria (4) bárány (1) betegség (1) bicikli (2) blog (10) canon (3) cipő (3) Ciprus (4) család (16) csikós_cikk (2) csomag (8) Egyiptom (1) első (2) Emily (2) étterem (3) Európa (21) film (6) Florida (10) forgalom (1) fotó (7) főzés (5) Franciaország (1) futás (44) Gabi (3) golf (2) Goodwood (2) google (5) Görögország (18) gyümölcs (1) haj (1) hajó (1) hangulat (2) ház (11) hirdetés (1)  (8) hobbi (1) időjárás (10) internet (5) iPad (10) iPhone (5) Írország (8) izland (3) játék (2) kaja (5) Kalymnos (16) karácsony (9) Kati (1) kenyér (10) képek (6) kert (11) kirándulás (7) konyha (10) korcsolya (1) kórház (1) könyv (2) Krisztián (3) kutya (5) lakás (20) London (14) macska (3) madarak (5) magyar (2) Magyarország (16) Marci (2) marokkó (12) mászás (23) mozdony (1) mozi (4) műtét (1) növény (6) Olaszország (3) olimpia (3) paradicsom (3) php (2) politika (3) Portland (2) prog (2) programozás (5) radar (1) rejtvény (4) reklám (1) repülés (12) rewrite (3) róka (2) rss (1) sár (3) sárkány (1) script (1) sérülés (2) síelés (4) snooker (1) sör (3) Spanyolország (9) sport (5) street_view (2) sütés (25) számítógép (13) szemüveg (1) szerelés (37) szomszéd (9) szomszédság (22) szülinap (5) talált (13) tanulás (1) tél (5) természet (10) timelapse (2) Usa (3) utazás (88) választás (1) varrás (2) vásárlás (6) vasút (5) vendégség (10) vér (1) verseny (2) vicces (3) videó (25) virág (6) vulkán (2) zsázsa (1)
szikla blog logo