Avatar

Mindig ez van. Élesítem a postot és egy csomó minden eszembe jut utána, hogy mi minden maradt ki. Pl amikor elmentettem ezt az írást akkor jutott eszembe, hogy akartam mondani még, hogy holnap megyünk újra Londonba. Meg még egy csomó mindent a Monumentről. Na mindegy.

Lényeg, hogy tegnap tényleg voltunk újra Londonban. A szülinapomra kaptam egy mozizást. A rég esedékes Avatart néztük meg. Imaxban. Mert azt elhatároztuk, hogy vagy ott nézzük meg vagy sehol. Már erősen a sehol felé hajlott a dolog mert rég kifutott a műsorról a film de szerencsére kitalálták, hogy előhozakodnak egy bővített verzióval és azt műsorra tűzik.

van még tovább >>

Írta: Feri Címkék: London mozi 3D film Kommentek: 2 hozzászólás

iPhone tok

Tegnap előtt elmentem futni és mire visszaértem egy csomag várt. Be volt dobva de ez megúszta.

Rendeltem ugyan is egy tokot az iPhonehoz. Valójában nem akartam mert ezt az antenna ügyet nagy marhaságnak tartom. De annyira tukmálták. Még emailt is küldtek, hogy rendeljek egyet. Mondtam legyen, ha ennyire akarják. Kinéztem egy olyan darabot ami védi a kütyüt de nem feltűnő. Egy átlátszó gumi szerű cuccra számítottam, ehhez képest ez egy kemény valami.

van még tovább >>

Írta: Feri Címkék: csomag iPhone Kommentek: 3 hozzászólás

Szokásos

Na, nem az a szokásos, hogy Londonban voltunk. Sajnos nem járunk eleget oda. Pedig volna miért. Befelé menet megbeszéltük, hogy megnézzük a Covent Gardenben található legújabb Apple boltot, a Természet Tudomány Múzeumot, és elmegyünk az Abbey Roadra ahol a híres kép készült a Beatlesről.

abbey road

Ehhez képest valóban elmentünk a Covent Gardenbe (ami jó mert Kati még nem járt ott), ott lézengtünk egy csomót, megnéztük a Közlekedési Múzeumot, utána elmentünk a St Paul katerálisba majd végül a Monumethez. Na ez a szokásos. Elég impulzívan kezeljük a kirándulási terveinket. Vegyük sorjában.

van még tovább >>

Írta: Feri Címkék: London kirándulás Kommentek: 3 hozzászólás

Írország, ami kimaradt

Nem arról lesz szó, hogy mit nem néztünk meg mert az egy könyv lenne és nem egy poszt. Sokkal inkább arról, hogy mit nem meséltem el még. Olyan dolgokat ami nem köthető egy helyhez sem ezért nem került sor a beszámolóra amikor a napi történésekről írtam.

Magyarok Írországban: Amikor megyünk valahová szoktuk játszani azt, hogy hányadik nap hallunk magyar szót először. Talán Kalymnos volt az egyetlen, ahol nem hallottunk ismerősen csengő szavakat. Még Marekesben is az első vagy második nap futottunk hazai turistákba. Írországban nem volt sok kétség bennünk és valóban az első nap már találkoztunk magyarul beszélőkkel. És az út során aztán többször is. A legmeglepőbb az volt amikor Killarneyban a szálloda halljában neteztem éppen és a nyitva levő konyha ajtón keresztül harsány magyar duma hallatszott ki. Ott is mint Angliában láthatóan jelentős számú magyar dolgozik.

van még tovább >>

Írta: Feri Címkék: Írország utazás Kommentek: 2 hozzászólás

Repülő és az árnyékai

Teljesen véletlenül találtam rá. Az iPadon játszottam a térképpel és amúgy is jó szórakozás a google map-en levegőben levő repülőt keresni ezért nézegettem a Gatwick meg Heathrow környékét. Egyébként érdekes, hogy szinte mindenhol van a kifutón repülő. De a levegőben csak egyet találtam. Viszont annak rögtön három árnyékát is.

google map plain take off

Ha a föld egy hármas csillagrendszer körül keringene akkor ezen annyira nem csodáloznék de így, hogy csak egy napunk van ez azért meglepő. Persze van rá magyarázat. Segítség képpen: ez összefügg a fotót készítő műhold mozgásának irányával az éppen készülő kép határával. Ha nem hiszed nézd meg itt nagyban.

Írta: Feri Címkék: google repülés Kommentek: 0 hozzászólás

Szülinap

Én is szebb lettem egy évvel. Kaptam sok ajándékot. Kaptam máktortát, erről gondolom majd Kati ír. Ott lesz kép is, hogy milyen volt. Igen mire ezt olvasod már erősen múlt időben. Ennél jobban nem is dicsérném.

Kaptam sok jókivánságot, szóban, smsben és most már facebookon is. Ami igazán meglepő, hogy a legtöbbet ott. Annyira azért ez nem tetszik nekem.

Az ajándékok feldolgozásra várnak. Eddig csak egyet próbáltam ki az új sárkányomat. Még tavaly kaptam egy kis sárkányt. Nagyon jól szórakoztam vele és idén jeleztem igényemet egy kicsit komolyabb példányra. A tavalyit meg tudom mutatni mert nem rég kimentünk vele a MOT parkba és amikor nem én röptettem akkor csináltam róla videót.

van még tovább >>

Írta: Feri Címkék: kutya állatok sárkány videó Kommentek: 3 hozzászólás

Hulló csillag

Mindig ez van (mondhatom, mert már a második alkalom). Visszajövünk egy utazásról és leáll a blog írás. Az út eseményeihez képest olyan érzésem lesz, hogy nem történik semmi. Persze ez nem igaz. Zajlik az élet. Csak nem olyan látványosan. Persze tudom, hogy akiknek ezt a blogot eredetileg szántuk azok erre is kíváncsiak.

van még tovább >>

Írta: Feri Címkék: róka természet Kommentek: 1 hozzászólás
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
3D (3) 3D_print (3) 550D (1) ablak (6) Afrika (2) ajándék (10) állatok (11) Amerika (20) Anglia (18) angol (3) apache (1) apám (2) apple (14) Ausztria (4) bárány (1) betegség (1) bicikli (2) blog (10) canon (3) cipő (3) Ciprus (4) család (16) csikós_cikk (2) csomag (8) Egyiptom (1) első (2) Emily (2) étterem (3) Európa (21) film (6) Florida (10) forgalom (1) fotó (7) főzés (5) Franciaország (1) futás (44) Gabi (3) golf (2) Goodwood (2) google (5) Görögország (18) gyümölcs (1) haj (1) hajó (1) hangulat (2) ház (11) hirdetés (1)  (8) hobbi (1) időjárás (10) internet (5) iPad (10) iPhone (5) Írország (8) izland (3) játék (2) kaja (5) Kalymnos (16) karácsony (9) Kati (1) kenyér (10) képek (6) kert (11) kirándulás (7) konyha (10) korcsolya (1) kórház (1) könyv (2) Krisztián (3) kutya (5) lakás (20) London (14) macska (3) madarak (5) magyar (2) Magyarország (16) Marci (2) marokkó (12) mászás (23) mozdony (1) mozi (4) műtét (1) növény (6) Olaszország (3) olimpia (3) paradicsom (3) php (2) politika (3) Portland (2) prog (2) programozás (5) radar (1) rejtvény (4) reklám (1) repülés (12) rewrite (3) róka (2) rss (1) sár (3) sárkány (1) script (1) sérülés (2) síelés (4) snooker (1) sör (3) Spanyolország (9) sport (5) street_view (2) sütés (25) számítógép (13) szemüveg (1) szerelés (37) szomszéd (9) szomszédság (22) szülinap (5) talált (13) tanulás (1) tél (5) természet (10) timelapse (2) Usa (3) utazás (88) választás (1) varrás (2) vásárlás (6) vasút (5) vendégség (10) vér (1) verseny (2) vicces (3) videó (25) virág (6) vulkán (2) zsázsa (1)
szikla blog logo