Választás

Mi túl vagyunk rajta. Nem volt könnyű választani, de ebbe a részébe nem mennék bele. Érdekesebb számomra a körülmény, ahogy zajlott. Végül is ez volt az első választásom külföldön.

Bár elhatároztuk, hogy korán bemegyünk Londonba, egyikőnknek sem sikerült időben felkelni. Pedig Kati idejében elment aludni. Én nem annyira.Végül is útra keltünk és bízva a GPS-ben bekacskaringóztunk a városba. Amikor odaértünk a követséghez, tudtunk, hogy jó helyen járunk. Londonban nem árulják az iPad-et és mégis tisztességes sor állt az egyik sarkon.

valsztási sor

Ezen a képen már az a sor látható ami akkor volt amikor eljöttünk. Amikor mi mentünk akkor még csak kb. az első kocsinál álltunk be a sor végére. Így is vártunk talán kicsivel több mint 2 órát. Elképzelni nem akarom mennyit vártak azok akik ennek a sornak a végére álltak. Míg ott álltunk és néha a nap sütött minket néha egy kicsi esőt kaptunk (nem vészeset, a kapucnit sem vettem fel) jó pár városnéző busz elment mellettünk. És biztos vagyok benne, hogy fogalmuk sem volt, hogy a mi a fenének áll ennyi ember sorban. De mindig jól megnéztek minket és sokszor lelkesen integettek. Volt időm megnézegetni az embereket is körülöttünk. Pl. azt a nagymagyarország hímzéssel a kabát ujján, gyerekkel, feleséggel érkező fickót is. Érdekes, hogy valaki aki feltételezhetően azok közül való akik például élesen kikelnek a multik magyarországi térhódítása ellen azok házhoz jönnek dolgozni a nemzetközi tőkének.

Végül bejutottunk a követségre, ahol két teremben zajlott a szavazás. Az A-tól Laj-ig közötti kezdetű nevekkel rendelkezőket az egyik a többieket a másik terembe irányították. Nagyon érdekes volt, hogy míg a fent látható sor várt addig az első csoportba tartozókat úgy hívogatták előre mert ott sokszor nem volt senki. Levonható a tanulság, hogy az A-Laj-ig kezdetű névvel rendelkezők nem szeretnek szavazni, vagy éppenséggel kihaló félben vannak. Ha szeretnél ilyen esetben hamar végezni és nem végig állni egy ilyen sort, változtass nevet. Abaházit tudnám ajánlani.

Ácsorgás közben megpróbáltuk Gümőt elérni skypeon, hogy figyelmeztessük, hogy igen sok kellemes magyar lány tartózkodik igen kis területen és az ácsorgás közben a szóba elegyedés még nála is elkerülhetetlen lenne, de nem volt skype közelben.

Mivel egy kis mellék utcában parkoltunk, a követségig kellett sétálnunk egy kicsit. Egy fellobogózott és árpádsávos zászlóval letakart szélvédőjű kocsit figyelhettünk meg útközben. Körülötte pár mély magyar szerencsétlennel. A zászlókon a 64 vármegye volt olvasható.

mély magyarok

Elgondolkodtam, hogy vajon London elcsatolása ellen protestálnak-e éppen. A pár szóból amit elcsíptem míg elhaladtam köztük nem éppen a műveltség és magas röptű inteligencia sugárzott. Ezért segítenék nekik. Ha szeretnék Londont visszaszerezni akkor lehet, hogy nevet kell változtatniuk. Mondjuk 65 vármegye. Vagy, mivel London elég nagy esetleg a 64+ vármegye lenne megfelelő és akkor szépen fel lehet sok vármegyére osztani Londont. Tetszés szerint.

Összességében érdekes volt a dolog. Időben haza is értünk, még futni is el tudtunk menni, bár az most nem volt egy nagy élmény. De letudtuk és felfogtuk edzésnek. Mondjuk egy mocsár futó versenyre. Kati írt róla itt.

Írta: Feri Címkék: futás politika választás Kommentek: 0 hozzászólás
Share on Tumblr
 
Szólj hozzá!

A hozzászoláshoz be kell jelentkezned.
Email:

Jelszó:

Jegyezz meg!

Regisztrálok
Cimkefelhő:
3D (3) 3D_print (3) 550D (1) ablak (6) Afrika (2) ajándék (10) állatok (11) Amerika (20) Anglia (18) angol (3) apache (1) apám (2) apple (14) Ausztria (4) bárány (1) betegség (1) bicikli (2) blog (10) canon (3) cipő (3) Ciprus (4) család (16) csikós_cikk (2) csomag (8) Egyiptom (1) első (2) Emily (2) étterem (3) Európa (21) film (6) Florida (10) forgalom (1) fotó (7) főzés (5) Franciaország (1) futás (44) Gabi (3) golf (2) Goodwood (2) google (5) Görögország (18) gyümölcs (1) haj (1) hajó (1) hangulat (2) ház (11) hirdetés (1)  (8) hobbi (1) időjárás (10) internet (5) iPad (10) iPhone (5) Írország (8) izland (3) játék (2) kaja (5) Kalymnos (16) karácsony (9) Kati (1) kenyér (10) képek (6) kert (11) kirándulás (7) konyha (10) korcsolya (1) kórház (1) könyv (2) Krisztián (3) kutya (5) lakás (20) London (14) macska (3) madarak (5) magyar (2) Magyarország (16) Marci (2) marokkó (12) mászás (23) mozdony (1) mozi (4) műtét (1) növény (6) Olaszország (3) olimpia (3) paradicsom (3) php (2) politika (3) Portland (2) prog (2) programozás (5) radar (1) rejtvény (4) reklám (1) repülés (12) rewrite (3) róka (2) rss (1) sár (3) sárkány (1) script (1) sérülés (2) síelés (4) snooker (1) sör (3) Spanyolország (9) sport (5) street_view (2) sütés (25) számítógép (13) szemüveg (1) szerelés (37) szomszéd (9) szomszédság (22) szülinap (5) talált (13) tanulás (1) tél (5) természet (10) timelapse (2) Usa (3) utazás (88) választás (1) varrás (2) vásárlás (6) vasút (5) vendégség (10) vér (1) verseny (2) vicces (3) videó (25) virág (6) vulkán (2) zsázsa (1)
szikla blog logo